Träningsvärken sitter i..Aj aj vilken träningsvärk jag har efter helgens två träningspass :-) Det blev ett pass Cirkelfys iaf igår och det gick över förväntan faktiskt. Riktigt jobbigt men ack så skoj! Det ska väl kännas att man har kört hårt så det e ba på't ikväll igen. Känns jävligt skönt o ha kommit igång med träningen & som det ser ut nu blir det iaf 4 pass i veckan. Det får räcka till o börja med. 

Ikväll blir det Cirkelfys igen. Älskar dom passen, riktigt kul o grymt bra träning! På onsdag ska jag gymma med Linda efter jobbet. Hatar egentligen o träna på gymmet men kanske kan lära mig att älska det oxå så småningom, vem vet!
In pain

Igår kl 10.00 körde jag mitt första träningspass på F&S på bra jävla länge. Skönt att äntligen vara igång igen! Mindre skönt idag dock då jag har träningsvärk som F A N! Värre lär det väl vara imorn men det e ba på't igen! Har ett Cirkelfyspass inbokat på eftermiddagen men får se om det blir av. Har såå ont uppe vid mina skuldror, hade det redan innan jag drog iväg och tränade igår så det är inte träningsvärk utan nåt helt annat :-( Hade så ont igår att jag ville grina. Jävla skit asså.. Jag hoppas innerligt att det går över snart!

Vid 11 ska jag göra fransar på Ida sen är resten av söndagen oplanerad. Får se vad man hittar på helt enkelt. Vädret ser iaf ut att bli fint :-)

Ikväll blir det valvaka såklart! Hoppas på att få fira lite om resultatet blir som jag vill :-P Heja heja.. Jag hoppas då inte på något nytt maktskifte. Ska bli spännande o se för det lär vara jämt. Å till dig som fortfarande inte har röstat, glöm för fasen inte & göra det idag!


Träningskort check!Har aktiverat mitt träningskort på F&S idag efter ett lååångt uppehåll från allt vad träning heter, så nu jävlar ska det brännas fett & byggas muskler igen! Är sjukt taggad men önskar jag hade mera tid över! Jobbar ju jämt.. Förhoppningsvis ska jag lyckas pussla ihop till åtminstone 3-4 pass i veckan. Vi får se hur det går, men är inställd på att det ska gå och då kommer det göra det, på ett eller annat sätt!

Så nu efter jobbet tänkte jag gå en snabbis på stan & leta nya träningsbrallor. Hoppas på att hitta några som sitter bra och på plats när man tränar. Fick tips om ett par på Cubus men tyvärr har det ju inte öppnat i Södertälje ännu och jag behöver nya byxor innan helgen då jag tänkte börja träna då. Jaja, nåt skit ska man väl kunna hitta :-P 


Bebismys

I söndags hade vi min fina vän Lisa & gullungen Juni på besök. Jag hade grävt fram en massa kläder efter Tindra som Juni skulle få ta över. Blev av med en hel del kläder, overaller & vinterskor vilket kändes jätteskönt. Jag är bara glad att det kommer till användning istället för att ligga i klädkammaren o skräpa. 

Vi fikade och hade en riktigt soft söndag! Den där bebisen asså, så himla go så man nästan smäller av! Gladaste ungen ever! 
Kalashelg

Hej på er!

Det va ett tag sen jag skrev något nu. Bloggen är dessvärre inte så högprioriterad just nu och eftersom jag jobbar mkt så har jag inte tagit mig tid till att blogga. Kan dock känna att jag saknar det en aning. Vi får se om jag kanske kommer igång snart igen :-P

Helgen gick i en rasande fart som vanligt. Vi spenderade vår lördagseftermiddag i Blacksta på 3 och 5 års kalas för Kajsa-Li & Isabella. Riktigt trevligt hade vi och tjejerna hade så roligt tillsammans. Det va lite sorgligt när vi skulle åka då Kajsa blev så himla ledsen över att Nova skulle åka hem. Efter att ha varit bästisar i flera år och setts på dagis varje dag, så är det ju stor skillnad på att bara ses nån gång ibland nu eftersom dom har flyttat från stan och då blir såklart saknaden stor till varann. Det va nästan så att man började gråta själv när man va tvungen och slita dom ifrån varann. Men vi får helt enkelt se till att dom får ses snart igen.

Födelsedagsbarnen 

Paketöppning

Mina prinsessor redo för kalas

Fika i trädgårn